Gå til forsiden
Se eks. på beretninger
- klik på kortet...
Klik på kortet... />

Hjertelig velkommen!

Læhegnschikane går ud på at plante læhegn ofte uden nogen form for læ-funktion eller driftsmæssig formål. Helt konkret drejer det sig om, at den chikanerede bliver indespærret med en 10 meter høj ”Berlinmur”. ”Læhegnet” plantes alene med det formål at krænke naboen.

Der er derfor tale om et egentlig overgreb. Krænkelsen eller overgrebet kan strække sig over årtier. Nogle er udsat for denne udspekulerede chikane resten af deres liv.

Læhegnschikanen rammer præcist. Der er tale om et overgreb på både indre som ydre værdier.Man bruger på denne måde ejendomsrettens ukrænkelighed til at krænke naboen.
Vi er en gruppe mennesker, som i lang tid troede, at vi var alene i verden med netop det specielle problem: at vi blev spærret inde af en nabo, som en ren og skær hævnakt. Herlighedsværdier, grundværdier, udsigter, lys, boligindretninger, køkkenhaver og meget meget mere angribes og skades af denne form for chikane.

Af skæbnens uransagelige veje fandt vi sammen og stiftede ”Foreningen mod læhegnschikane”. Det er vores inderlige håb, at disse sider kan medvirke til, at sætte fokus på problemet, anvise handlingsmuligheder og afhjælpe noget af den magtesløshed, som vi kender så godt.


Formand Marianne Tersgov
info@laehegnschikane.dk

SENESTE NYT: Reportage på Danmarks Radio P4 Klik her

 
Klik på kortet... Klik på kortet...

ZIP Stat
Flere...